Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Λιτόχωρο - Θεσσαλονίκη

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στο γραφικό Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου. Χρόνος για γεύμα σε ταβερνάκι και βόλτα στα σοκάκια. Συνεχίζουμε για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Porto Palace 5*. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Θεσσαλονίκη (ξενάγηση από επίσημο ξεναγό)

Πρωινό και ξεκινάμε ξενάγηση στη «Νύμφη του Θερμαϊκού» και τα κυριότερα αξιοθέατά της. Παλιός Σταθμός, Δικαστικό Μέγαρο, Λαδάδικα, Λευκός Πύργος κ.ά. Χρόνος για βόλτα, καφεδάκι και γεύμα στα Λαδάδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Θεσσαλονίκη - Πασχαλινό γεύμα - Μονή Σουμελά - Βέροια

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τους χώρους του ξενοδοχείου. Ακολουθεί παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για προσκύνημα στη Μονή Σουμελά, με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Μετάβαση στη Βέροια. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη και καφεδάκι στα καφενεία, όπου σερβίρεται το παραδοσιακό ρεβανί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Θεσσαλονίκη - Μονή Αγίου Παΐσιου - Χαλκιδική (Γύρος Κασσάνδρας)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου, όπου βρίσκονται τα λείψανα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη, όπως και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Συνεχίζουμε για τη Χαλκιδική και το γύρο της Χερσονήσου Κασσάνδρας. Θα θαυμάσουμε τους οικισμούς Καλλιθέα, Νέα Σκιώνη, Χανιώτη κ.ά. και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην Άφυτο. Γεύμα σε ταβερνάκι και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Τρίτη: Θεσσαλονίκη - Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας (ξενάγηση από επίσημο ξεναγό). Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ 4ΗΜΕΡΗΣ: Δεν περιλαμβάνεται η 4η μέρα

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 2-12

14/4

4

289 €

235 €

385 €

135 €

14/4

5

349 €

275 €

460 €

150 €

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές-περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Porto Palace 5* στη Θεσσαλονίκη

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/ συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα