Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Βέροια - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τους πρόποδες του Όρους Καϊμακτσαλάν και μέσω της πανέμορφης Βέροιας, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, φθάνουμε στον ορεινό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου. Το χωριό χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα. Εγκαταλείφθηκε στα μέσα του 1980, όταν οι κάτοικοι κατέβηκαν σε χαμηλότερο υψόμετρο και ίδρυσαν τον Νέο Άγιο Αθανάσιο για καλύτερη πρόσβαση, ιδίως το χειμώνα. Σταδιακά, μετά το 1994, αρχίζει να αναπτύσσεται και πάλι λόγω του Χιονοδρομικού. Άφιξη - τακτοποίηση στο Lithos Hotel & Spa 3* Sup. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο. Μ. Σάββατο: Έδεσσα - Λουτρά Πόζαρ

Πρωινό και ξεκινάμε για την καταπράσινη Έδεσσα. Επίσκεψη στο πάρκο με τους περίφημους καταρράκτες Κάρανο, το Υπαίθριο Μουσείο Νερού και την παλιά πόλη. Συνεχίζουμε για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ, στους πρόποδες του Όρους Καϊμακτσαλάν, στις όχθες του Θερμοπόταμου. Δίπλα στις πηγές θα απολαύσουμε τον καφέ μας ή το γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να κάνουμε χρήση των δωρεάν παροχών του Spa (θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνα). Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: «Αρκτούρος» - Πασχαλινό γεύμα

Πρωινό και αναχώρηση για το Νυμφαίο, όπου θα επισκεφθούμε το σπουδαίο περιβαλλοντικό κέντρο προστασίας της αρκούδας «Αρκτούρος». Ελεύθερος χρόνος για να δοκιμάσετε τις χειροποίητες πίτες στον παραδοσιακό οικισμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα περιήγηση στο χωριό και χρόνος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Νάουσα - Άλσος Αγ. Νικολάου - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Νάουσα, στους πρόποδες του Βερμίου. Επίσκεψη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

14/4

4

240 €

200 €

315 €

195 €

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Lithos Hotel & Spa 3* Sup στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα