Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Βόλος - Σέσκλο - Διμήνι

Αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τον Βόλο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό στο Σέσκλο και στο Διμήνι, από τους σπουδαιότερους Νεολιθικούς οικισμούς της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έπειτα θα μεταβούμε στον Βόλο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα στο τσιπουράδικα. Άφιξη και τακτοποίηση στο Park Hotel 4*, στο κέντρο της πόλης. Το βράδυ μετάβαση στην περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: «Μουτζούρης» - Μηλιές - Βυζίτσα

Πρωινό και αναχώρηση για μια αξέχαστη γραφική ανάβαση στις πλαγιές του Πηλίου. Άφιξη στα Άνω Λεχώνια, όπου θα επιβιβασθούμε στο θρυλικό «Μουτζούρη» για μια πλατανοσκέπαστη ορεινή διαδρομή 15χλμ. ως τις Μηλιές. Παραμονή για γεύμα και μετάβαση στη Βυζίτσα, έναν εντυπωσιακό διατηρητέο οικισμό, 3χλμ. δυτικά των Μηλιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση-Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Πορταριά - Μακρυνίτσα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με μουσική και τον παραδοσιακό οβελία. Το απόγευμα επίσκεψη στο Πηλιορείτικο κεφαλοχώρι Πορταριά. Σειρά έχει η τουριστική Μακρυνίτσα με την πανοραμική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Μουσείο Τσαλαπάτα - Βόλος - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, σπάνιο δείγμα διασωζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος στον Ελληνικό χώρο, το οποίο ιδρύθηκε το 1926. Ξενάγηση και περιήγηση από τον υπεύθυνο του μουσείου και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη με το παραδοσιακό χρώμα, τα νεοκλασικά κτίρια και τα μοναδικά τσιπουράδικα. Το μεσημέρι πορεία επιστροφής και άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

14/4

4

269 €

190 €

340 €

95 €

 

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Park Hotel 4* στον Βόλο

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα (σερβιριστό μενού) στη θέση της ημιδιατροφής

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Το εισιτήριο για το τρενάκι του «Μουτζούρη»