Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Μυστράς - Καλαμάτα (μέσω Ταϋγέτου)

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τον ιστορικό Μυστρά, τη σπουδαιότερη σωζόμενη Βυζαντινή πολιτεία στον Ελλαδικό χώρο. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό και συνεχίζουμε για την Καλαμάτα, ακολουθώντας το πέρασμα της Λαγκάδας, μια πανέμορφη διαδρομή με φαράγγια, κατακόρυφες πλαγιές και βάραθρα, στο ψηλότερο βουνό της Πελοποννήσου, τον Ταΰγετο. Άφιξη στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Elite City Resort 4* ή Grecotel Filoxenia Hotel 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Καρδαμύλη - Οίτυλο - Λιμένι - Αρεόπολη

Πρωινό και αναχώρηση για τα Σπήλαια του Διρού. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για να θαυμάσουμε τους Πύργους της Μάνης. Επίσκεψη στο οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων, το οποίο δωρίσθηκε το 1967 στο Ελληνικό δημόσιο για να στεγάσει το Κλασικό, Βυζαντινό και Λαογραφικό Μουσείο. Περνώντας από τους οικισμούς Στούπα, Οίτυλο και Λιμένι θα καταλήξουμε στην

ιστορική Αρεόπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Μεσσήνη

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να περάσουμε μια χαρούμενη Πασχαλιάτικη μέρα στους ολάνθιστους κήπους του ξενοδοχείου, με ουζάκι και μεζεδάκι. Ακολουθεί εορταστικό παραδοσιακό γεύμα με γλέντι και χορό. Το απόγευμα μετάβαση στη Μεσσήνη για καφέ και περίπατο στα γραφικά δρομάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση και άφιξη στην πανέμορφη Καλαμάτα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό, καθώς και στο Λαογραφικό Μουσείο, εάν είναι ανοιχτό, και στη συνέχεια θα δούμε τις εκκλησίες των Αγίων Αποστόλων και τον Μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πάρκο Σιδηροδρόμων. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στην παλιά πόλη. Το απόγευμα πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

14/4

4

ELITE CITY RESORT 4*

299 €

230 €

370 €

95 €

14/4

4

GRECOTEL FILOXENIA 4*

375 €

170 €

610 €

95 €

 

 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Elite City Resort 4* ή Grecotel Filoxenia Hotel 4*στην Καλαμάτα

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα