Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Καστοριά - Δισπηλιό - Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων

Αναχώρηση από Αθήνα. Άφιξη στην περιοχή της Καστοριάς και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Δισπηλιού, όπου θα θαυμάσουμε τον 7.000 ετών λιμναίο οικισμό. Μετάβαση στο Μαυροχώρι για να δούμε το Μουσείο Λαογραφίας και Προϊστορίας Κέρινων Ομοιωμάτων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Tsamis Hotel 3* Sup. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Πρέσπες - Νέο ενυδρείο

Πρωινό και αναχώρηση για τα βόρεια φυσικά σύνορα της χώρας μας, Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα. Επίσκεψη στον Άγιο Γερμανό, στον Εθνικό Δρυμό Πρεσπών κι έπειτα μετάβαση στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, μέσα στη Μικρή Πρέσπα, που πρόσφατα ενώθηκε με την ξηρά με πλωτή γέφυρα. Τέλος, θα επισκεφθούμε το χωριό Ψαράδες. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στην Καστοριά, όπου θα δούμε το μεγαλύτερο Ενυδρείο γλυκού νερού των Βαλκανίων. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Λίμνη Ορεστιάδα - Παλιά Πόλη

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα. Για όσους το επιθυμούν το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί (προαιρετική) κρουαζιέρα στη Λίμνη Ορεστιάδα και στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την πόλη, από την Παναγία Μαυριώτισσα μέχρι την παλιά πόλη Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Νυμφαίο - «Αρκτούρος» - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τις πλαγιές του Βίτσι, όπου θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου, στα 1350 μέτρα υψόμετρο. Επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης για τον «Αρκτούρο» και ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Πορεία επιστροφής μέσω Καλαμπάκας με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 2-12

14/4

4

249 €

199 €

340 €

175 €

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Tsamis Hotel 3* Sup στην Καστοριά

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνεται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα