Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Χαλκιδική

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για τη Χαλκιδική με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5*, στη Νικήτη. Μεταφορά σε εκκλησία για την παρακολούθηση του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Όρμος Παναγιάς - Κρουαζιέρα Αγίου Όρους

Πρωινό και αναχώρηση για μια ξεχωριστή εκδρομή! Ακολουθώντας μια διαδρομή πραγματική «γιορτή της φύσης» φθάνουμε στον Όρμο Παναγιάς, όπου θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο (προαιρετικά) με κλειστό σαλόνι και μπαρ. Στον περίπλου της Αθωνικής πολιτείας θα εντυπωσιαστούμε από τα μοναστήρια Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος Πέτρας, Παντελεήμονος, τις σκήτες Παύλου και Αγίας Άννης κ.ά. που διαδέχονται το ένα το άλλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Γύρος Σιθωνίας

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας μεζεδάκια με ουζάκι στον κήπο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα, με τον οβελία να «πρωταγωνιστεί» μαζί με αρκετά άλλα νόστιμα εδέσματα, απεριόριστα ποτά και γλέντι με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς! Το απόγευμα αναχώρηση για το γύρο της Σιθωνίας, της χερσονήσου της Χαλκιδικής με την παραδεισένια φύση. Στην περιήγησή μας θα δούμε υπέροχα χωριά, όπως τον Νέο Μαρμαρά, τη Σάρτη, το Πόρτο Κουφό, τη Βουρβουρού κ.ά. Στάση για καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Δευτέρα Πάσχα: Γύρος Κασσάνδρας

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου Κασσάνδρας. Μια «πολυφωνία» τοπίων, χρωμάτων και στιλ που κερδίζουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Θα δούμε κι εδώ θαυμάσια χωριά όπως την Κρυοπηγή, το Παλιούρι, την Καλλιθέα, τη Νέα Σκιώνη, την Κασσάνδρεια κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στην παραδοσιακή Άφυτο, με την υπέροχη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Τρίτη: Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στο κέντρο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ 4ΗΜΕΡΗΣ:  Δεν περιλαμβάνεται η 4η μέρα

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧ.

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ SUP GV

2ΚΛΙΝΟ SUP SV

2ΚΛΙΝΟ J.SUITE GV

2ΚΛΙΝΟ J.SUITE SV

1ΚΛΙΝΟ SΤD

ΠΑΙΔΙ 3-12

14/4

4

315 €

330 €

360 €

350 €

360 €

125 €

14/4

5

365 €

385 €

395 €

405 €

415 €

125 €

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5* στη Νικήτη

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Εισιτήρια κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος