Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Δάσος Στροφυλιάς - Λιμνοθάλασσα Κοτυχίου - Κυλλήνη

Πρωινή αναχώρηση για το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο δάσος, της Στροφυλιάς, και τη σπάνιας ομορφιάς και οικολογικής σημασίας λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου. Περιήγηση και αναχώρηση για την Ανδραβίδα, όπου θα επισκεφθούμε τα ερείπια του Γοτθικού ναού της Αγίας Σοφίας, Καθεδρικού της πρωτεύουσας του Φραγκικού πριγκιπάτου της Αχαΐας. Άφιξη-τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Olympia Oasis 4* Sup στην Κυλλήνη. Μεταφορά στην περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Ολυμπία

Πρωινό και αναχώρηση για την Αρχαία Ολυμπία. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο, με εκθέματα από τον ιερό χώρο της Άλτεως. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και βόλτα στην Ολυμπία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Κάστρο Κυλλήνης

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με οβελία. Το απόγευμα βόλτα στο Κάστρο της Κυλλήνης, από τα πιο καλοδιατηρημένα φρούρια της Ελλάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Δευτέρα Πάσχα: Φολόη - Λάμπεια - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγευτικό αυτοφυές δρυοδάσος της Φολόης. Θα παρεκκλίνουμε περίπου 1χλμ. από τον κεντρικό δρόμο και με το πούλμαν θα διασχίσουμε ένα μέρος του δάσους για να θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης. Στάση για φωτογραφίες και όσοι θέλουν μπορούν να απολαύσουν έναν αναζωογονητικό περίπατο. Συνεχίζουμε το δρόμο μας στις πλαγιές του Ερύμανθου και φθάνουμε στο ιστορικό κεφαλοχώρι Λάμπεια (ή Δίβρη), σε υψόμετρο 800-950μ. Λίγο πιο κάτω, στην περιοχή Τριπόταμα, θα βρεθούμε στη συμβολή των ποταμών Ερύμανθου, Αροανίου και Σερραίου. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ + ΔΩΡΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ  SSV

2ΚΛΙΝΟ BNG SV

3ο  ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ  SSV

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

14/4  Smile Price

4

345 €

385 €

175 €

615 €

80 €

14/4

4

379 €

405 €

195 €

640 €

95 €

Η Smile Price ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Olympia Oasis 4* Sup στην Κυλλήνη

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο & Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής

• Επιπλέον δείπνο την Κυριακή του Πάσχα

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

Grecoland Club

Το Grecoland Club για παιδιά προσφέρει μαγευτική παιδική χαρά, πρόγραμμα ψυχαγωγίας από έμπειρους ψυχαγωγούς, δημιουργικά & περιπετειώδη παιχνίδια, παιδικές παραστάσεις!