Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Λάρισα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό την όμορφη και σύγχρονη Λάρισα. Περίπατος γνωριμίας και φτάνουμε στο Φρούριο, όπου θα δούμε τμήματα του Μπεζεστένι του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι. και της βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου. Συνεχίζουμε με τον Πηνειό ποταμό και το Πάρκο Αλκαζάρ. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τα τσιπουράκια σας στα φημισμένα μεζεδοπωλεία και να επισκεφθείτε την τεράστια αγορά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial 5*. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Ελασσόνα - Σαραντάπορο - Γεωλογικό Πάρκο Μικροβάλτου

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελασσόνα, όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας. Επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου και το Χάνι του Χατζηγώγου. Διασχίζοντας τη γέφυρα της Λίμνης Πολυφύτου συνεχίζουμε για το Γεωλογικό Πάρκο Μικροβάλτου. Επόμενος σταθμός μας η Κοζάνη. Επίσκεψη στο Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις υπηρεσίες του «Imperial Spa», καθώς ο παραδοσιακός οβελίας θα ψήνεται… μετά μουσικής! Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα μεταβούμε για περίπατο και καφέ στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Λάρισα - Βόλος - Μακρυνίτσα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τον Βόλο και το «μπαλκόνι του Πηλίου», τη Μακρυνίτσα. Θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία του χωριού με την υπέροχη θέα και θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Μετάβαση στην πόλη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα τσιπουράδικα. Το μεσημέρι αναχώρηση για Αθήνα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ BNG

2ΚΛΙΝΟ MB

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ BNG

1ΚΛΙΝΟ MB

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

14/4

4

255 €

269 €

175 €

338 €

365 €

95 €

         

Bng: Bungalow, Mb: Main Building

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial 5* στη Λάρισα

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

• Ελεύθερη είσοδος στο Spa με θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/ συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα