Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Κυπαρισσία

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Αρχαία Μεσσήνη. Σημαντική αρχαία πόλη με ιερά οικοδομήματα, οχυρώσεις, ταφικά μνημεία και κατοικίες. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Κυπαρισσία, που βρίσκεται στους πρόποδες ενός λόφου με τα ερείπια Ενετικού κάστρου. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο Messina Resort 4* στο Καλό Νερό. Τακτοποίηση στα δωμάτια και μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Αρχαία Ολυμπία

Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας όμορφης διαδρομής για την Ολυμπία, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο. Το μουσείο περιλαμβάνει τη μόνιμη έκθεση ευρημάτων από τις ανασκαφές στον ιερό χώρο της Άλτεως. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πύλος - Μεθώνη - Φοινικούντα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ουζάκι & μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. Το απόγευμα αναχώρηση για την όμορφη Πύλο, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε δύο λόφους, με ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα κάστρα της Ελλάδας στο ψηλότερο σημείο της. Επόμενος σταθμός η Μεθώνη, όπου θα επισκεφθούμε το Ενετικό κάστρο με το Μπούρτζι (αν είναι ανοιχτό). Θα καταλήξουμε στη γραφική Φοινικούντα για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την Καλαμάτα και το ιστορικό της κέντρο, όπου βρίσκονται τα περισσότερα αξιοθέατα. Θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις μας με την πολιούχο Υπαπαντή. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στην παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια και τα καταστήματα. Επίσκεψη στο Πάρκο Σιδηροδρόμων και πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ STU

3ο ΑΤΟΜΟ STU

2ΚΛΙΝΟ MEZ

3ο ΑΤΟΜΟ MEZ

1ΚΛΙΝΟ STU

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

2ο ΠΑΙΔΙ 4-12

14/4

4

235 €     

205 €     

250 €

210 €

280 €

105 €

105 €

Stu: Studio, Mez: Mezonette

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Messina Resort 4* στην Κυπαρισσία

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα - Γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής

• Ξενάγηση στη Μεσσήνη

• Λαμπάδα για την Ανάσταση

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

• Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα